saknad

Saknad. Jag känner en enorm saknad av barnen på barnhemmet, jätte jobbigt. Jag saknar allt, eller nästan allt. Nu när jag ligger i en soffa, varit på adventsmys och badat badkar, då är det lätt att säga att allt har sin charm. Kan man inte få båda delarna? Måste man duscha i kallvatten, tvätta för hand o.s.v. men det är kanske vissa delar av Afrikas brist på faciliteter som gör allt. Som gör att de har tid för varandra, inte glor i telefonerna dagarna i ända, försöker bräcka varandra med vad man gör och uppnår! 

Jag är jävla less på det men på något sätt har det blivit en del av samhället som jag tror alla kämpar att hålla en bra nivå till. Jag kämpar dagligen med det.

Vad ska jag berätta för er om bubulo. Det fanns dagar som jag verkligen storm trivdes och det fanns dagar som jag bara ville hem. Men när jag väl kommer hem så saknar jag det. Vakna i lugn och ro, knalla ner till barnhemmet, köpa med en Mandasi på vägen, sitta och jobba med Charlotte, jag saknar hakuna matata stylen. Fan alltså jag landade med ett stress påslag. Haft en helvetes vecka, fullproppade dagar i Gällivare. Inte nog med att jag haft separationsångest från Bubulo så har jag haft separationsångest från Gävle och alla där. Dubbla känslor med att nu vara skriven i Gällivare igen. Men det börjar kännas bättre. Jag ska berätta för er, det tog mig 2 DAGAR att minsta den underbara dygnsrytmen jag hade i uganda. Jag försökt alltså dygnsrytmen med 5 timmar på 2 dagar. Sjukt. 

Jag ska börja stänga av telefonen klockan 10 numera. Så svarar jag inte så vet ni varför. Tror det kan vara en del av boven. 

Äh, jag skriver att samlat inlägg sen. Måste filura mer på vad jag egentligen har varit med om känner jag nu när jag försöker skriva. Men en sak är säker, det var min livs resa kan jag säga endast 25 år gammal.


Kärlek ♡♡

Underbara krystyn på en bodaboda på väg till bröllopet :)

På det här hotellet var jag fyra dagar (typ sammanlagt 5 timmars sol;)) Här är charlotte i poolen!

Dessa kossor behöver ett eget inlägg, så cool färg! De har en puckel på manken och efter mina egna funderingar anser jag att det är där för att spara vatten. De är kossor uppe i bergen som troligen inte får vatten varje dag direkt. Denna kossa fotade jag när jag var på en egen upptäcktsfärd i bergen.

Här skålar jag och Charlotte vid Nilen efter att ha överlevt riverraftingen :)

bilden nedan är torkning av något till en lokal öl. Enligt med en soppa med alkoholhalt i. Jag smakade den inte var som en slags överbelastning. Det är Michael som är med på bilden. Han jobbar stenhårt. Uppe före tuppen och är i garden och fixar, alltså odlar något. Olika beroende på vilken säsong det är.